Assalammualaikum...




Lamanya xupdate blog.. 
Sebenarnya baru hbs final exam 23 hb ari 2.. :)
lpas 2 terus ke damansara melepakk-lepakk melepaskan tekanan.. 
28 hb kembali semula untuk ke um pada 29 hb nya.. :)

Starting 29 hb - 1julai di um untuk program WISE (women in social Enterprise)
dan esokk 2hb aku akan ke Batu Pahat, Johorr :)
tak pernah mimpi untuk dapat mak angkat sejauh ini, tp sesuatu yang telah ditakdirkan itu pasti ada hikmahnya kan.. Mak angkat alya buat perniagaan kek, bahulu, kuih raya & kerepek. Lepas nii makin bertambah-tambah la KG nampaknyaaaa.. alahai!!

Sebenarnya alya xminat sangat bidang -bidang membuat kek, kuih raya atau kerepek ni sebab 1st choice alya hari tu kecantikan dan spa. Tapi aku yakin, ALLAH xselalu akan beri apa yang alya mahu, tetapi apa yang sebenarnya alya perlukan. semoga Ada kebaikan yang menanti disana nanti.. InsyaALLAH.


Seorang kawan bertanya, jauhnya bawak diri.. aku tersenyum dan menafikan. walaupun sebenarnya apa yang dikatakan oleh dia sedikit sebanyak betul. Melarikan diri bukan bermakna aku lari dari masalah, tapi biarlah moga pembawaan diri sedikit sebanyak membuat aku lupa pada erti sakit dan kcewa ini..


Ok lah, nak kemas-kemas barang sebab esok nak bertolak awal pagi.. :)
nanti kalau kat batu pahat ada internet, alya hupdate kat korg taw.. Bnyak sebenarnya nak cerita, InsyaAllah moga ada waktu untuk alya berkongsi cerita dengan kalian.. :)

salam sayang ^.^


4 comments:

Si Tuyuk berkata...

kenape bawak diri??hihi...btw, sy dah follow awk..hehe

Pink Lavender berkata...

selamat datang ke batu pahat!!!

khir berkata...

Liya...salam...wah liya pun ada kat BP ngan Monee...khidmat siswa ke? Kalau kerepek tu rasanya kat Pt Raja atau Rengit atau Senggarang...kat mana sebenarnya?

Alya Sumayyah berkata...

si tuyuk : Pastinya ada kisah disebalik cerita..hehe

Pink lavender: teeheee :) terima kasih.

khir: ya cikgu.. aktiviti yg sama ngan mone.. kat parit mustaffa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...